Ultimate Voorbereiding

Wil jij je optimaal voorbereiden op je selectie voor vliegschool of maatschappij? Maak dan gebruik van ons Ultimate Pakket.

Ons Ultimate pakket biedt je de optimale voorbereiding. Je krijgt een persoonlijke coach en daar heb je op meerdere momenten tijdens je selectie contact mee. We starten met een intake waarbij we samen met jou een plan opstellen hoe jij je het beste kunt voorbereiden. Vervolgens plannen we een afspraak om testen voor te bereiden en krijg je toegang tot al onze tests op deze site. Afhankelijk van de planning van de selectie en de verschillende fasen, plannen we ook gelijk een afspraak voor de voorbereiding op gesprek, groepsopdracht en rollenspelen. We stemmen dat af op de selectie die je doet, voor sommige selecties plannen we alles zoveel mogelijk op één dag, voor andere kiezen we meerdere momenten. Bijvoorbeeld als de selectie een langere tijd beslaat. Op deze manier sta je nooit alleen en kun je met veel zelfvertrouwen de selectie in!

Aangezien de training online plaatsvindt kun je de training ook volgen vanuit je standplaats in het buitenland of tijdens een lay-over.

Intake

We starten met een korte intake: telefonisch of via WhatsApp. Daarin bekijken we jouw specifieke situatie: welke selectie wil je doen, wanneer wil je je inschrijven (of heb je je al ingeschreven), waar zie je het meest tegen op, etc. Samen maken we vervolgens een plan hoe jij je hier het best op kunt voorbereiden.

Alle trainingen vinden plaats via Zoom, daardoor zijn wij in staat om zeer flexibel in te plannen en halen we het beste uit jouw tijdsinvestering.

Voorbereiden op de psychologische tests: Training

Je wordt getraind in de verschillende soorten testen die in jouw selectie van belang zijn. Samen met je coach kijk je waar je sterkte punten zitten en waar je misschien nog wat extra moet oefenen. Let op: we leren je geen trucjes! Je moet het echt zelf doen. Door onze training echter ga je met zelfvertrouwen de selectie in en laat je zien wat je in je hebt.

Voorbereiden op de psychologische tests: Testwebsite

Je krijgt toegang tot onze testwebsite. Daarop vind je de capaciteitentesten die voor jouw selectie van belang zijn. Daarnaast hebben we voorbereidingsmodules voor verschillende onderdelen van de selectie, zoals bijvoorbeeld het gesprek.

Voorbereiden op gesprekken: training

In elke selectie zit minimaal één aanname gesprek. In de meeste selecties zit ook nog een gesprek met een psycholoog. Wij bereiden je daar uiteraard op voor! Dat doen we door het gesprek eerst zorgvuldig te analyseren en op jou van toepassing te maken. Vervolgens gaan we het oefenen en nemen we het op. Tijdens het terugkijken van gesprek krijg je waardevolle inzichten in hoe het gaat. Jouw persoonlijke coach helpt je om meer grip te krijgen op het gesprek. Samen bepalen jullie hoe het beste uit je zelf haalt en hoe je omgaat met lastige vragen.

Voorbereiden op assessments: training

We bereiden je voor op groepsopdrachten en 1-op-1 rollenspelen. Waar wordt op gelet en hoe kun je daar het beste mee omgaan? We oefenen dat en geven je gerichte feedback.

Vanaf € 695-

Ons Ultimate Pakket biedt jou de optimale voorbereiding. Het is volledig op maat gemaakt voor jouw situatie. Of je nu selectie doet bij een school of maatschappij in binnen of buitenland.

De kosten bedragen € 695,- als je het hele pakket afneemt en in één keer betaalt.

Als de fases van jouw selectie over een langere periode verdeeld zijn kun je er soms ook voor kiezen om het pakket in tweeën af te nemen. Je betaalt dan twee keer € 415,-. Het voordeel hiervan is dat je gaandeweg je selectie kunt besluiten om door te gaan.

Let op: we hebben maandelijks een beperkt aantal plekken beschikbaar en er is veel vraag naar dit pakket