Boeken

Jaap Schellinger, oprichter van pilotentraining.nl heeft twee boeken geschreven om piloten te helpen in hun carrière. De lucht in, maar waarom met u? is met recht een naslagwerk te noemen voor iedereen die gaat solliciteren als piloot. Of je nu net start met de selectie van een vliegschool, of juist al vele jaren ervaring hebt en bezig bent met een nieuwe stap in je loopbaan: De lucht in, maar waarom met u? zal je helpen.

In Hoe word ik piloot? worden drie routes naar de cockpit geschetst. Een must-have voor iedereen die overweegt om piloot te worden! Bestel ze op onze website!

De lucht in, maar waarom met u?

Jaap Schellinger en Mariska Roelofs zijn de auteurs van hét sollicitatiehandboek voor (aspirant)beroepsvliegers. Dit boek is uitgegroeid tot een must-have voor iedereen die wil solliciteren als piloot.

In De lucht in maar waarom met u? worden alle do’s en dont’s van het sollicitatieproces op een overzichtelijke manier op een rijtje gezet.

Hoe word ik piloot?

Piloot worden: een jongens- en meisjesdroom!

3 routes naar de cockpit

Er komt echter nogal wat bij kijken voordat deze droom werkelijkheid wordt. Als je piloot wilt worden loop je tegen allerlei lastige vragen en keuzes aan. Kies je voor de burger- of de militaire luchtvaart? Of wil je liever sportvlieger worden?