Over pilotentraining.nl

Pilotentraining verzorgt sollicitatietrainingen voor (aankomend) piloten ter voorbereiding van de selectie van vliegscholen en vliegmaatschappijen. Pilotentraining was de eerste aanbieder in Nederland van sollicitatietrainingen speciaal voor piloten. Wij gebruiken deze jarenlange ervaring om jou de beste training te geven. We staan voor een persoonlijke aanpak met voor iedereen een training aangepast op zijn of haar eigen leerpunten in een prettige en positieve sfeer. Bij ons hoef je geen BTW te betalen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Graag overleggen we om te kijken wat de beste optie is. Onze missie is: iedere piloot een baan!

Pilotentraining.nl is onderdeel van ETD Coaching and Training.

Sander Schellinger en Myrthe van Boon zijn het team achter pilotentraining Sander Schellinger is al meer dan 20 jaar werkzaam bij pilotentraining. Hij kent de luchtvaart wereld als geen ander en heeft ontelbare piloten training gegeven richting de cockpit. Myrthe van Boon is psychologe en is na een pauze weer terug bij pilotentraining.nl. Tijdens de onderbreking heeft ze als pilotengezin in verschillende landen gewoond, dus ze weet als geen ander wat je nodig hebt om een goede piloot te worden.

De trainers

Publicaties

Wat zeggen onze deelnemers?