Disclaimer

pilotentraining.nl is een onderdeel van ETD Coaching and Training. pilotentraining.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan informatie op deze website. pilotentraining.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. Genoemde prijzen en data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Na inschrijving is de wettelijke bedenktermijn van toepassing, deze vervalt na 14 dagen of, indien eerder, na volgen van de training.

Op alle inhoud en alle afbeeldingen van deze website rust een copyright van pilotentraining.nl. Met hartelijke dank aan Maurits Vink en Ton Trompert voor het gebruik van het fotomateriaal.

Garantieregeling
De garantieregeling heeft een termijn van een half jaar na het volgen van een training en is van toepassing op trainingen ter voorbereiding van een selectie, waarbij tenminste het onderdeel van de selectie waarop de deelnemer is afgevallen, onderdeel is geweest van de training.

Klachten
Het klachtenreglement van pilotentraining.nl is hieronder als PDF te downloaden:

Klachtenreglement pilotentraining.nl

De privacy policy van pilotentraining.nl is hieronder als PDF te downloaden:

Privacy Policy pilotentraining.nl

Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, hieronder te downloaden:

Algemene-voorwaarden pilotentraining.nl

Als u niet beschikt over Adobe Acrobat Reader, kunt u dit programma gratis downloaden van de site van Adobe.

pilotentraining.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 87749262. pilotentraining.nl is geregistreerd bij Centraal Register Kortdurende Beroepsopleidingen (CRKBO).

Neem voor vragen contact met ons op.